logo

Understand The Customer

Content area...
info@understandthecustomer.com
+1234567890
 

Waarom Understand the Customer?

Continu, zelf steeds betere resultaten leveren

Van Understand the Customer krijg jij de expertise waarmee jij zelf continu betere resultaten gaat realiseren. Met deze expertise realiseer je zelf groei, meer klantbehoud en betere service. Ik geef je geen uitvoerige rapporten, ik neem je niet projecten uit handen. De concurrentie in jouw markt en de snelle technologische ontwikkelingen eisen dat jij iets hebt dat niet veroudert als het eenmaal is uitgevoerd. Je hebt iets nodig dat je zelf verder kan blijven gebruiken ook als jouw omgeving – klanten, concurrenten en technologie – continu verandert. Expertise!

 

Jij krijgt:

  • diensten specifiek voor jouw bedrijf
  • betere competenties op verschillende niveaus in jouw bedrijf
  • inzicht en daarmee een snel reactievermogen

Zodat jij zelf:

  • Groei realiseert doordat je weet waarom klanten bij jou kopen en je daarmee klantgroepen kan identificeren die hetzelfde probleem willen oplossen
  • Nieuwe klanten aantrekt doordat jij een aansprekende klantstory hebt ontwikkeld op basis van klantinzicht
  • Meer klantbehoud realiseert doordat er een nauwere aansluiting ontstaat tussen dat wat jouw klanten zoeken en dat wat jouw bedrijf als geheel hen biedt
  • Op een manier met klachten omgaat waardoor jij het gebruikt om jouw klantinzicht weer verder te verdiepen en klanten een oplossing weten te bieden wat voldoet aan hun reden om bij jou te kopen

Jouw bedrijf heeft mijn aandacht

Klinkt logisch maar ik vind het belangrijk om aandachtig te luisteren. Echt luisteren en tegelijkertijd de blik van buiten weten te behouden.

Resultaat zoals afgesproken

Ik werk sinds 20 jaar met klanten in diverse industrieën, bij grote en kleine bedrijven. Het is mijn kracht om iedere keer snel m’n vinger op de zere plekken te leggen.

Passie

Begrijpen. Klanten. Ik ben er iedere dag mee bezig.

Wil jij zelf continu betere resultaten neerzetten?

Diensten

Consults

Zijn er bepaalde problemen die steeds maar terugkomen en die je niet kan doorgronden? Laat mij je helpen.

Lees meer

Trainen

Door specifieke werknemers in jouw organisatie te trainen zorg je ervoor dat de bredere organisatie samen streeft naar een sterkere concurrentiepositie.

Lees meer

Inspireren

Hoewel het misschien niet voor de hand liggend is om alle werknemers te trainen, is het inspireren van alle werknemers om bewust te zijn van de klant dat zeker wel.

Lees meer